Bij de aankoop en de uitbating van een hotelkamer kom je uiteraard in aanraking met enkele partners.
Eén van deze partners is vanzelfsprekend Hotel Invest. Verder zijn er ook nog franchisecontracten met één van de grootste hotelketens ter wereld: Accor.

 
 
Logo hotelinvest.GIF

HOTEL INVEST

Hotel Invest is een gevestigde waarde in de Belgische vastgoedmarkt met meer dan 40 jaar ervaring. Het treedt bij de aankoop van een hotelkamer op als ontwikkelaar en verkoper van het vastgoed. U koopt dus rechtstreeks van de bouwheer, waardoor er geen verdere tussenpersonen en commissies verloren gaan.

Hotel Invest heeft ook al zeer lange tijd ervaring in het uitbaten van hotels. Dit vertaalt zich in de positieve cijfers die de hotels kunnen voorleggen. U, als investeerder, kunt hier meegenieten van de know-how van Hotel Invest. Hoe hoger de kamerprijzen en bezettingsgraden zijn bij de hotels, hoe meer return u krijgt op uw investering.


Accor

Dankzij een sterk partnership (franchise) met Accor kan Hotel Invest rekenen op de naamsbekendheid die de bekende hotelketens van Accor met zich meebrengen. Merken als ibis budget, ibis Styles, Mercure, Novotel... zijn bekend over de hele wereld. Accor is dan ook de grootste Europese speler op vlak van hotelerie. Daardoor krijgen de bezettingsgraden van de hotels alvast een boost en kunnen ze genieten van naamsbekendheid en vertrouwen bij de consument.

Accor_-_Logo-600x400.jpg