Tot op heden heeft Hotel Invest nog enkele lopende projecten lopen, waarvan de meeste bijna uitverkocht zijn! Neem hieronder een kijkje naar ons tijdelijke aanbod van hotelinvesteringen.

 
 
IBIS BUDGET Blankenberge.jpg

ibis budget blankenberge

Het nieuwste hotel van Hotel Invest is gelegen aan het splinternieuwe station van Blankenberge. De budgetvriendelijke telg uit de Accor-familie is eindelijk neergestreken in Blankenberge. Het hotel is geopend sinds 2 juni 2018.

U kunt nog tijdelijk investeren in het best verkochte project van Hotel Invest in 2018. Wanneer u instapt geniet u van een onmiddellijk rendement. 

Meer informatie? Vraag vrijblijvend meer info aan via onderstaande link:

 
Contract.jpg

DIRECT RENDEMENT

Medaille.jpg

BEST VERKOCHTE HOTELPROJECT IN 2018

Like2.jpg

96,11% bezetting in eerste volledige maand na opening


mercure blankenberge

Hét viersterrenproject van Hotel Invest is vanzelfsprekend Mercure Blankenberge. Dit hotel aan het station van Blankenberge straalt duidelijk de grandeur uit van een Mercure hotel. U geniet er als gast van ruime kamers, een uitgebreid ontbijt en een rooftop-zwembad met uitzicht op heel Blankenberge.

Ook onze investeerders genieten hiervan mee, dankzij de hoge kamerprijzen in een Mercure hotel. Hoe hoger de kamerprijs, hoe hoger de potentiële opbrengst van het hotel.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande link:

 
Mecure Blankenberge 2.jpg
 
Trein.jpg

gelegen in het station van blankenberge

money.jpg

instappen = directe opbrengsten

Stijging2.jpg

Hoog opbrengstpotentieel


 
Ibis Zeebrugge (22) (Medium).jpg

ibis styles zeebrugge

Een buitenbeentje aan de Belgische Kust, zo kan je ibis Styles Zeebrugge gemakkelijk omschrijven. Het hotel is gelegen middenin de haven van Zeebrugge, de grootste autohaven ter wereld. Dankzij deze uitzonderlijke ligging kan men bij ibis Styles Zeebrugge genieten van tal van bedrijfscontracten, die zorgen voor een stabiele en verspreide bezetting, het hele jaar door. 

Wenst u meer informatie over de uitbreiding van het ibis styles hotel en de overgebleven mogelijkheden? Vraag het aan via onderstaande link:

 
Boot.jpg

Tal van contracten met havenbedrijven

wishlist.jpg

BEWEZEN BEZETTING EN OPBRENGSTEN

Stijging.jpg

UITBREIDING WEGENS SUCCESVERHAAL


IBIS BUDGET AIRPORT OOSTENDE

Dit hotel is momenteel op één hotelkamer na uitverkocht. Het hotel werd begin mei 2018 geopend op een strategische locatie: vlakbij de groeiende internationale luchthaven Brugge - Oostende. 
Het hotel beschikt over een meervoudige bezoekersstroom: in de zomer en schoolvakanties kan het hotel rekenen op tal van kusttoeristen die populaire bestemmingen als Oostende en Middelkerke bezoeken.
Buiten het seizoen kan het hotel rekenen op tal van contracten met plaatselijke bedrijven en luchthaven van Oostende.

Meer informatie over de laatste hotelkamers met direct rendement bij ibis budget Airport Oostende? Vraag meer info via:

 
152158423.jpg
 
Vliegtuig.jpg

vlakbij luchthaven brugge - oostende

wishlist.jpg

TAL VAN BEDRIJFSCONTRACTEN

Duim.jpg

LAATSTE HOTELKAMERS TE KOOP

 

ONTDEK DE INVESTERINGSPROJECTEN IN BELGIË

kaart-Recovered.png